Durere mare. Nu au cu ce-și îngropa tatăl decedat în accidentul de la Anenii Noi

Cinci familii au fost afectate de teribilul accident rutier care s-a produs luni dimineața, în raionul Anenii Noi.

În accidentul îngrozitor, produs pe drumul național R2 Chișinău – Anenii Noi, au decedat cinci persoane, printre care și o fetiță de aproape doi anișori. Alte două femei, în vârstă de 23 și 24 de ani, sunt internate în stare extrem de gravă la Spitalul de Urgență din Chișinău, iar una dintre ele este conectată la aparatele de respirație artificială.

”Un Audi cu numere transnistrene, care se deplasa cu viteză excesivă dinspre Chișinău, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Dacia Logan. În urma impactului, cinci persoane au decedat pe loc, printre care și un minor de aproximativ 2 ani, iar alte două femei au fost transportate la spital în Chișinău în stare extrem de gravă”, a declarat pentru Sputnik-Moldova, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliției din Anenii Noi,  Silvia Vetcu.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 8:30. Potrivit Poliției, automobilul Audi, la volanul căruia se afla un tânăr de 33 de ani, se deplasa cu o viteză mult peste 100 de kilometri pe oră. La un moment dat, șoferul s-a angajat în depășire fără ca să se asigure, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal Dacia care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul mașinii Audi și pasagerul acestuia de 64 de ani au decedat pe loc. În Dacia Logan se aflau cinci adulți: doi bărbați, dintre care unul era șofer, două femei și un copil de aproape 2 anișori. Ambii bărbați, șoferul de 38 de ani, pasagerul de 22 de ani, și fetița acestuia au murit striviți de fiare. Cele două femei de 23 și 24 de ani, una dintre ele mama copilei și soția bărbatului de 22 de ani, au fost transportate în stare gravă la spital cu multiple fracturi ale craniului, toracelui și membrelor.

Șoferul de 38 de ani care se afla la volanul automobilului de model Dacia, Sergiu Perdivară, a lăsat în urmă doi copii, dintre care unul cu dizabilități locomotorii și o soție îndurerată. Familia acestuia și-a pierdut practic singurul întreținător. Copiii sunt minori, iar soția acestuia primește un salariu de aproape o mie de lei de la școala din localitate, unde face curățenie.

Pentru ca să-și întrețină familia, Sergiu Perdivară pleca la muncă peste hotare. Acum soția și cei doi copii au rămas fără întreținător și practic nu au cu ce-și îngropa persoana dragă. Potrivit caritate.md, părinții și rudele acestuia îi roagă pe oamenii cu suflet mare să le vină în ajutor.

sursa: sputnik.md

Load More Related Articles
Load More In Anenii Noi

Citește și

Câteva străzi din Chișinău vor rămâne mâine fără apă. Iată CARE sunt acestea!

Furnizorul de apă anunță deconectări pe mai multe străzi din capitală. Sistările au loc în…