Actual Anenii Noi Social

După ce și-a pierdut buletinul de identitate s-a ales cu un telefon luat în credit

O tânără în vârstă de 26 ani, originară din raionul Anenii Noi, s-a plâns la poliție pe faptul că, la 10 februarie, persoane necunoscute, folosindu-se de buletinul său de identitate pe care l-a pierdut în luna decembrie 2018, în sectorul Botanica, mun. Chișinău, au procurat în credit un telefon mobil de model „Samsung Galaxy A6”.

Conform unui comunicat emis de Diecția de Poliție a mun. Chișinău, oamenii legii au constatat că actul a fost găsit de o tânără în vârstă de 28 ani, locuitoare a raionului. Dubăsari, care „având scop a dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, prin inducerea în eroare, aflându-se în incinta unui magazin de telefonie mobilă din sect. Buiucani, a procurat în credit un telefon mobil”.

Prejudiciul cauzat este de 5379 de lei. Suspecta și-a recunoscut vinovăția, iar ulterior a vândut telefonul cu 2000 de lei.

Ea riscă să fie sancționată cu amendă în mărime de la 27.500 de lei la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....