Extern

Dublă victorie: A învins cancerul şi a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a traversat Canalul Mânecii de patru ori la rând

Dublă victorie: A învins cancerul şi a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a traversat Canalul Mânecii de patru ori la rând

O americană în vârstă de 37 de ani a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a traversat Canalul Mânecii de patru ori la rând.

Sarah Thomas a petrecut în apă 54 de ore, parcurgând fără întrerupere o distanţă de peste 200 de kilometri. Mai mulţi susţinători au aşteptat-o la mal cu ceai şi ciocolată în oraşul englez Dover, filmând momentul în care înotătoarea amatoare a ieşit din apă.

Americanca a reuşit să facă faţă provocării, reuşind să învingă cancerul de sân, cu care a fost diagnosticată anul trecut. Femeia a decis să dedice acest record tuturor supravieţuitorilor. După ce și-a revenit, Sarah Thomas a dat un interviu pentru BBC, în care vorbea despre cum se simte.

„Probabil, din motiv că te afli mai multe zile în apă sărată, încep să apară probleme de sănătate, răguşeşti. Apa de mare îţi afectează gâtul, vocea, limba, întreaga cavitate bucală”, a declarat Sarah Johns, a traversat de 4 ori Canalul Mânecii.

Înaintea începerii provocării, Sarah spunea că este speriată și că va avea nevoie de puțin noroc. Americana Thomas a declarat că s-a simţit, periodic, rău, însă a a fost încurajată să continue de soțul și echipa ei, care o însoţeau pe o barcă.

Sursă :

publika.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....