Două surori din Cahul, șantajate de un bărbat că va publica secvențe video intime pe internet, dacă nu vor întreține relații sexuale cu el

Polițiștii din Cahul au înregistrat un apelu telefonic la numărul unic 112, la care o femeie de 32 de ani, din Cahul anunța că două minore de 16 și 17 ani, din luna septembrie a anului precedent, sunt șantajate și abuzate sexual de un bărbat de 27 de ani din același raion.

Acesta le-a amenințat că dacă nu întrețin în continuare relații amoroase cu el, dar și amicii lui, va posta pe internet filmulețe în care fetele apar în ipostaze compromițătoare.

Totul ar fi început anul trecut, când surorile se întorceau de la rude, dintr-un alt sat, și au acceptat să urce într-un automobil de ocazie. Atunci au și făcut cunoștință cu bărbatul și s-au împrietenit. Fetele au început să se vadă pe rând cu el, fără a cunoaște una de alta.

Ambele au întreținut rapoarte sexuale benevole, iar bărbatul a profitat și le-a înregistrat.

Din momentul când fetele nu au mai dorit să se mai vadă cu el, bărbatul le-ar fi șantajat cu înregistrările din timpul relațiilor sexuale și publicarea acestora. Fiind condiționate, fetele au acceptat să se mai vadă în continuare cu el și prietenii lui.

Ultima lor întâlnire a avut loc la 18 februarie curent.

Minorele au fost audiate, în prezența tutorelui, de către angajații IP Cahul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cazul în care faptele  învinuitului se vor adeveri, acesta riscă să fie tras la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă, șantaj și act sexual cu un minor.

Previous Post

Un moldovean, reținut la frontieră cu droguri. CE RISCĂ acesta

Next Post

Colectarea banilor pentru sărbătorile de primăvară, interzisă! Școlile di Capitală vor fi controlate

Related Posts
Total
22
Share