Actual

Două femei din Chișinău, amendate de oamenii legii pentru practicarea prostituției

Angajații Poliției Capitalei, zilnic desfășoară activități de prevenire cu caracter general, orientate spre combaterea fenomenului infracțional  cât și informarea cetățenilor la capitolul prevenirii răspândirii virusului ,,Covid-19″.

În acest context, polițiștii din cadrul Secției coordonare acțivități și securitate publică din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Centru, au desfășurat pe str. Calea Basarabiei, măsuri de prevenire a răspândirii virusului ,,Covid-19″ cât și la prevenirea practicării prostituției. Astfel în urma măsurilor desfășurate au fost depistate femei care se ocupau cu prostituția.

Urmare a documentării și la solicitarea forțelor de ordine de a prezenta un act de identitate femeia în vârstă de 53 de ani a refuzat, prin ce a încălcat prevederile Dispoziției Comisiei Pentru Situații de Urgență, care la moment se impun de autorități. Astfel femeii i-a fost întocmit proces verbal în conformitate cu prevederile articolului 76/1 CC, fiindu-i aplicată amendă în mărime de 22 500 lei. Iar altei femei  i s-a întocmit proces verbal în baza art.89 CC practicarea prostituției, fiindu-i aplicată amendă în mărime de 450 lei.

Articole asemănătoare

Ministrul Educației: Întâlnirile cu demnitarii SUNT INTERZISE în școli!

Anna Casian-Musteață

BINE DE ȘTIUT! Vacanța de toamnă a elevilor SE VA PRELUNGI cu o zi

Anna Casian-Musteață

Ei sunt câștigătorii Concursului Premiul Naţional pentru Vârstnici “Pentru o viaţă activă la orice vârstă”!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....