Chișinău SLD

Doi tineri, bătuți cu bestialitate în parcul Catedralei din Chișinău

Doi tineri, bătuți cu bestialitate în parcul Catedralei din Chișinău

Lucian Crăciun, un tănăr de 20 de ani din Chișinău, a fost spitalizat în stare gravă la terapie intensivă, după ce el și prietenul său au fost bătuți cu bestialitate în parcul Catedralei de către 7 indivizi în stare de ebrietate. Familia victimei se arată indignată că poliția, deși i-a identificat, nu i-a reținut pe presupușii atacatori.

Încidentul s-a produs joi seara, aproximativ la ora 23.00. Lucian și un prieten de al său făceu o plimbare pe biciclete. În timp ce treceau prin parc, calea le-a fost întretăiată de 7 indivizi care le-au cerut să se despartă de transport. Unul din bicicliști a fost bătut și lăsat să zacă însângerat la pământ, iar colegul său a scăpat cu lovituri mai puține, reușind să fugă. Martorii oculari au apelat la forțele de ordine și au chemat ambulanța.

Poliția i-a reținut în scurt timp pe presupușii agresori care s-au dovedit a fi studenți la o instituție de învățământ superior. După ce au fost audiați de către ofițerul de urmărire penală, cei șapte au fost eliberați pe motiv că „nu prezintă pericol pentru societate”.

Asupra cazului a fost pornit un dosar penal pentru huliganism

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....