Directorul Termoelectrica: „Conectăm la încălzire toți consumatorii, indiferent dacă au sau nu au datorii”

Termoelectrica conectează la încălzire toți consumatorii, indiferent dacă fondul locativ are sau nu are datorii.

Precizarea a fost făcută de directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău, de astăzi.

Termoelectrica livrează agent termic pentru încălzire și apă caldă fără întrerupere, tot anul împrejur, chiar și vara. Pentru  ca consumatorii să fie conectați, e necesară o solicitare din partea gestionarului”, a conchis Veaceslav Eni, directorul general Termoelectrica.

Până în prezent, Termoelectrica a conectat la încălzire circa 3900 de obiecte din cele 4400 racordate la sistemul centralizat de termoficare. Acestea sunt:

2829 de blocuri locative;

143 grădinițe;

160 școli;

60 instituții medicale;

63 instituții superioare de învățământ;

205 case particulare;

426 agenți economici.

Neconectate la încălzire rămân 18 blocuri locative, dintre care 13 urmează să fie conectate până la sfârșitul zilei de astăzi, iar alte  5 blocuri urmează să fie conectate pe 11 noiembrie, conform solicitărilor gestionarilor.

Termoelectrica vine cu un apel către gestionarii fondului locativ de a se mobiliza și a solicita conectarea cât mai curând posibil, astfel încât locatarii blocurilor să beneficieze de confort termic în locuințe.

Echipele mobile din teritoriu ale companiei sunt disponibile non-stop pentru a asigura tot suportul necesar privind conectarea imediată la serviciile de termoficare.

Previous Post

„Medicul meu – eroul meu”! Cum vor arăta monedele comemorative dedicate medicilor

Next Post

METEO: Vremea se răcește simțitor. Câte grade vor indica termometrele pe timp de noapte

Related Posts
Total
1
Share