Monden

Diana Stoica din turneul SUA! A fost o etapă nouă și foarte importantă în cariera mea

Diana Stoica din turneul SUA! A fost o etapă nouă și foarte importantă în cariera mea

Turneul din State a fost la sigur o etapă nouă și foarte importantă din viața mea. Probabil la vârsta de 22 de ani să ai un turneu în Statele Unite ale Americii alături de doi artiști pe care îi admir personal de micuță ca Guz și Kapushon, e un succes remarcabil.

În urmă cu un an de zile puteam doar să visez la asta iar acum trăiesc cu adevărat. Am avut 5 spectacole minunate cu un public iubitor și dornic de casă. Primul oraș vizitat a fost Seattle din statul Washington, aici am avut concertul SOLD OUT. Adică noi adunasem cu câteva zile înainte de eveniment sala plină. Desigur că pentru noi a fost ceva: WOW, primul concert și cu o așa reacție.

Al doilea spectacol l-am petrecut în Chicago chiar de revelion, iar surpriza noastră a fost că totul a avut loc în TRUMP HOTEL.

Al treilea spectacol s-a întâmplat în New York, vă imaginați?! Cel de al patrulea concert s-a petrecut în capitala Californiei-Sacramento, un orășel liniștit, verde, curat și luminos. La al cincilea spectacol am revenit în Chicago, probabil le-a plăcut atât de mult de revelion că au mai dorit desigur și mai mulți să vină.

Între timp am reușit să vizităm și orașele Las Vegas – orașul distracției, Los Angeles cu Oceanul Pacific pe care l-am văzut și simțit în toată splendoarea lui, am admirat delfinii ce tot săreau prin valuri, pescărușii pe fundalul unui apus fenomenal, Hollywoodul mare și cu steluțele lui – niște locuri pe care le cunoșteam doar de pe sticlă.


În State am fost primiți și apreciați poate chiar peste așteptările noastre, adică superb. Ar fi foarte multe de povestit, pentru că am trăit un adevărat vis. Da, gândurile și visurile se materializează – trebuie doar să crezi în ele cu adevărat, să muncești și să le porți cu inimă curată, ne-a comunicat interpreta Diana Stoica.

Se incarca....