VIDEO: Detalii referitor la cazul angajatului IGSU al MAI, decedat pe data de 28 noiembrie. Mărturiile tânărului bănuit

Redacția Regional

Poliția vine cu detalii în cazul angajatului IGSU al MAI, găsit fără suflare la data de 29 noiembrie, în adiacentul Palatului Național „Nicole Sulac”, de pe str. Pușkin din capitală. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției capitalei, cauza directă a decesului bărbatului în vârstă de 47 de ani, a survenit în urma leziunilor primite.

Astfel, în cadrul acțiunilor speciale de investigație cât și acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații  Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Buiucani, a fost identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr  în vârstă de  20 de ani, originar din mun. Chișinău.

Audiat de polițiști, acesta a declarat că între ei s-a iscat un conflict, ulterior l-a lovit în regiunea feței, victima a căzut, iar el a fugit de la fața locului. Pe caz a fost inițiată o cauză penală conform art. 145 Cod penal „Omor ”.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare, suspectul riscă  închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Previous Post

ULTIMA ORĂ! 1499 de cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Next Post

FOTO: În Capitală a fost dat startul sărbătorilor de iarnă. Pomul de Crăciun și iluminatul de sărbătoare a fost inaugurat în această seară

Related Posts
Total
4
Share