Deputatul Ștefan Gațcan părăsește PSRM! Acesta se alătură grupului parlamentar ”PRO MOLDOVA”

Anna Casian-Musteață

Deputatul PSRM Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor și se alătură grupului parlamentar ”PRO MOLDOVA”, condus de Andrian Candu. Deocamdată, socialiștii nu au comentat decizia lui Gațcan, scrie Sputnik.

Ștefan Gațcan a făcut o postare pe Facebook în care a anunțat că se retrage din PSRM și aderă la grupul parlamentar ”PRO MOLDOVA”.

Gațcan a menționat că a rămas dezamăgit de Partidul Socialiștilor, dar este impresionat de curajul grupului condus de Andrian Candu. 

”Declar că părăsesc fracțiunea PSRM din Parlament și mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”. Sunt conștient de toată mizeria, atacurile, falsurile și minciunile care nu vor ezita să curgă la adresa mea, dar rămân ferm pe poziții, nu voi ceda presiunilor și amenințărilor, voi rămâne fidel convingerilor mele, voi fi fidel alegătorilor din circumscripția Hîncești, iar alături de așa o echipă profesionistă precum este PRO MOLDOVA, sunt sigur că vom putea realiza fapte bune pentru Moldova”, a scis Gațcan pe Facebook. 

În perioada 2012-2016, Ștefan Gațcan a fost și director al Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. În martie, el a câștigat fotoliul de parlamentar la Hâncești din partea PSRM.

După anunțul făcut de Gațcan, alianța PRSM-PDM nu mai are majoritatea în Parlament.

Previous Post

Agenția Pentru Protecția Consumatorilor bate alarma: FIȚI CU OCHII-N PATRU LA PROCURAREA PRODUSELOR PETROLIERE!

Next Post

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova îndeamnă credincioșii la post aspru pe 2, 3 și 4 iulie

Related Posts
Total
17
Share