DECIS: Parlamentul se întrunește mâine în prima ședință din 2021

Robert Escu

Parlamentul Republicii Moldova se va întruni joi în prima ședință din sesiunea de primăvară-vară a anului curent. Decizia a fost luată astăzi de Biroul permanent al Legislativului, comunică MOLDPRES.

Astfel, conform ordinii de zi propuse, mâine deputații urmează să examineze proiectele de lege cu privire la investigarea accidentelor și incidentelor în transporturi, cu privire la cultura fizică și sport, cu privire la producerea, comercializarea și utilizarea materialului forestier de reproducere.

De asemenea, plenul Parlamentului ar urma să dezbată modificarea Legii privind dezvoltarea regională în Republica Moldova, a Legii cadastrului bunurilor imobile, a Legii cu privire la Inspectoratul General de Carabinieri, a Legii cu privire la activitatea Poliției și statutul polițistului etc.

Ordinea de zi a următoarelor ședințe plenare include și examinarea hotărârilor cu privire la numirea în funcție a unor membri ai Comisiei de certificare, de completare a Hotărârii Parlamentului cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare, precum și cea privind încetarea mandatului Avocatului Poporului.

Previous Post

Coronavirus, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 917 cazuri noi de COVID-19. Alte 18 persoane infectate au murit

Next Post

Biblioteca Municipală „B. P. Hasedeu” lansează o nouă ediție a Programului „Chișinăul citește”

Related Posts
Total
7
Share