De Paștele Blajinilor, pompierii au avut peste 90 de misiuni de salvare

Anna Casian-Musteață

Conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, pe parcursul a trei zile de odihnă și sărbători, salvatorii și pompierii au realizat 94 de intervenții la lichidarea consecințelor situațiilor de risc. A

cțiunile angajaților IGSU au fost orientate pentru stingerea incendiilor, focarelor de ardere, deblocare dar și acțiuni de salvare.

Un incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în dimineața zilei de 11 mai. Potrivit primelor informații acoperișul unei case de locuit din strada Tineretului nr.12 din orașul Orhei a luat foc. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori care au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în localitatea Mereni, raionul Anenii Noi. Un incendiu a cuprins o parte din construcția unei grădinițe părăsite. Salvatorii au fost alertați în dimineața zilei de 11 mai pentru a lichida arderea. La fața locului pentru misiunea de stingere a incendiului au lucrat două echipe de pompieri. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Previous Post

SPANIA: A fost ridicată starea de urgență

Next Post

Atenție! RECOMANDĂRI pentru a preveni furturile din locuințe

Related Posts
Total
8
Share