De necrezut! Un minor din Drochia a fost bătut, umilit și impus să-și ceară scuze în genunchi

Un incident șocant a avut loc la Drochia. Mai exact, un minor a fost bătut, umilit și impus să-și ceară scuze în genunchi în timp ce era filmat, în localitatea Popeștii de Jos.

Conform informațiilor, acest lucru s-ar fi întâmplat în urma unui conflict care s-a iscat între doi băieți la școală.

„Unul din copii i s-a plâns tatălui, precum că a fost fost bătut de către un alt copil, în satul Popeștii de Jos, raionul Drochia. Fără să stea mult pe gânduri, bărbatul și soția acestuia au prins minorul cu pricina, pe care l-au bătut, umilit și impus în genunchi să-și ceară scuze, în timp ce era filmat de soția agresorului”.

Din aceleași informații publicate, băiatul umilit are doar un părinte și se află în grija bunelului, în timp ce mama, acestuia, este plecată la muncă peste hotare.

Informațiile au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar urmare a sesizării, oamenii legii din Drochia spun că au înregistrat cazul și au fost demarate toate acțiunile de stabilire a circumstanțelor. „Poliția din Drochia s-a autosesizat în privința imaginilor apărute pe o pagină de socializare, cu o postare prin care suntem sesizați că un copil minor ar fi fost maltratat și umilit de către persoane mature, în urma unui conflict între copii, apoi impus în genunchi să-și ceară scuze. Poliția imediat a înregistrat cazul și au fost demarate toate acțiunile de stabilire a circumstanțelor”. se arată în nota informativă a Poliției.

sursa – realitatea.md

Abonați-vă la canalul nostru de Telegram, pentru a fi la curent cu ultimele știri din țară și de peste hotaret.me/regionalmd

Previous Post

Adresele târgurilor pascale organizate în perioada 20-23 aprilie în Capitală

Next Post

Tatăl vitreg și abuzatorul unei adolescente de la nordul țării, reținuți pentru exploatarea ei sexuală

Related Posts
Total
26
Share