Monden

„Dar din dar se face RAI” – un grup unde femeile dăruiesc și primesc multe cadouri frumoase

Dacă pe unele grupuri de pe Facebook femeile discută, vând diverse lucruri, caută chirie, bârfesc sau cer sfaturi, pe altele acestea își fac daruri. Este vorba despre grupul „Dar din dar se face RAI”, unde de mai bine de doi ani, membrele participă la diverse proiecte, făcându-și cadouri cu diverse ocazii. Mai mult chiar, nici copiii acestora nu sunt dați uitării și primesc daruri de Anul Nou, de Crăciun, de Paște sau de Ziua Copiilor.

Ideea de a crea un asemenea grup îi aparține Cristinei Jorovlea-Roșca, cea care are grijă ca aici să fie mereu liniște și înțelegere, iar fiecare membru al grupului să simtă că face parte dintr-o mare familie.

Ador să fac oamenilor mici surprize. Stând acasă cu copiii și având mult timp liber la dispoziție, mi-a venit ideea de a crea un grup pe Facebook, care să adune alte persoane cu aceeași pasiune ca și a mea, persoane cărora le place să facă și să primească daruri. Niciodată nu aș fi crezut că vom ajunge până aici. Împreună demonstrăm că se poate să fim mai buni, să surprindem oamenii plăcut și să aducem zâmbetul pe fețele altora”, a declarat Cristina pentru Regional.md.

La moment, din grup fac parte aproximativ 1878 de persoane, care participă în cadrul mai multor proiecte inițiate de comun acord de către cei înregistrați.

Dacă și ție îți plac surprizele, te poți înscrie în acest grup AICI.

Anna Casian-Musteață

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....