Vine ploaia! Cum va fi vremea mâine în țară

În următoarele 24 de ore se anunță ploi în toată țara. La Briceni şi Soroca vor fi 5 grade, iar la Bălţi şi Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol se anunță 7 grade, iar la Leova şi Comrat 9. La Cahul vor se aşteaptă 10 grade Celsius.

În Capitală va ploua şi se vor înregistra 7 grade ziua, iar noaptea vor fi 5 grade. În perioada următoare vremea se va menţine instabilă, cu precipitaţii, iar temperaturile vot oscila între 6 şi 15 grade. Noaptea se așteaptă până la 6 grade Celsius.

Va ploua și în cea mai mare parte a Europei. La Madrid sunt prognozate 16 grade, iar la Roma 15. La Paris vor fi 11 grade, iar la Londra cu unul mai puţin. Timp noros şi 8 grade se anunţă la Berlin. La Viena și Budapesta se aşteaptă 9 grade. La Praga se vor înregistra 5 grade, la Varşovia 7, iar la Belgrad 11. În capitala României se anunţă 14 grade şi cer înnorat. La Kiev va ploua şi vor fi 13 grade. La Moscova maxima nu va depăşi 20 de grade. La fel și la Atena, unde se anunţă o zi senină. La Ankara va ploua şi vor fi 19 grade Celsius.

Previous Post

La sfârșitul lunii mai, Israelul deschide granițele pentru turiști. Iată CARE SUNT CONDIȚIILE!

Next Post

IMPORTANT! Elevii din capitală revin treptat la școală

Related Posts
Total
15
Share