fbpx
Căușeni

Crimă terifiantă la Căușeni. Un bărbat a fost ucis cu un cuțit de bucătărie de un consătean

Un tânăr de 28 de ani, din satul Plop-Știubei din Căușeni, a fost reținut de poliție și plasat în arest preventiv, după ce a înjunghiat un consătean cu un cuțit de bucătărie. Tragedia s-a întâmplat sâmbătă, 21 noiembrie, în jurul orei 11:20, informează cotidianul.md

Ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Silvia Vetcu, a declarat că victima este un bărbat de 39 de ani, din același sat. Conflictul s-ar fi iscat pe fondul consumului de alcool. 

Potrivit Poliției, în dimineața zilei de sâmbătă, victima de 39 de ani, împreună cu concubina sa de 30 de ani și suspectul de 28 de ani, toți locuitori ai satului Plop-Știubei, au fost la un vecin pe care l-au ajutat la lucru în gospodărie.

După ce au terminat munca în gospodăria vecinului, au consumat alcool. Între timp, între bărbatul de 39 ani și cel de 28 ani a izbucnit un conflict, din motiv de gelozie. Atunci, bărbatul de 39 ani și-a lovit concubina, apoi l-a lovit de câteva ori și pe tânărul de 28 de ani.

Cearta a continuat și când aceștia se deplasau spre casă, iar bărbatul de 39 de ani continua să-și bată concubina. La un moment dat, tânăru de 28 ani s-a întors în gospodăria vecinului de unde plecase, de unde a luat un cuțit de bucătărie și i-a ajuns din urmă pe cei doi, care se certau și se îmbrânceau pe drum.

Atunci, bărbatul de 28 ani i-a aplicat o lovitură în regiunea gâtului bărbatului de 39 ani, care a decedat pe loc. 

Poliția precizează că în momentul când s-a produs crima, toți trei erau în stare de ebrietate avansată. 

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru Omor intenționat săvârșit cu premeditare, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 ore. 

Articole asemănătoare

Un tânăr din Căușeni A DISPĂRUT! Este căutat de familie și poliție

Anna Casian-Musteață

Caz șocant la Căușeni: Un minor de 16 ani a fost omorât în bătăie și aruncat într-o râpă de doi prieteni

Două fetițe din Căușeni, salvate de flăcări de către pompieri

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....