Briceni SLD

Crimă odioasă la Briceni. Doi tineri condamnați la ani grei de pușcărie

Crimă odioasă la Briceni. Doi tineri condamnați la ani grei de pușcărie

Doi tineri au fost condamnați al ani grei de pușcărie, după ce au dat buzna într-o casă unde au luat la pumni gazdele. Din cauza loviturilor grave, un tânăr de 22 de ani a decedat pe loc, iar concubina acestuia a suferit leziuni. Crima a avut loc în luna martie a anului trecut, în localitatea Corjeuți, raionul Briceni.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale remis presei, la insisitenţa procurorilor, Curtea de Apel a agravat pedepsele pentru doi inculpaţi, acuzaţi de violarea de domiciliu şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul unei persoane. În baza probatoriului prezentat de procurori, inculpaţii au fost condamnaţi la 7 ani şi 6 luni, şi, respectiv, 5 ani şi 8 luni închisoare.

„Inculpaţii au pătruns, în noaptea de 16 martie 2018, în gospodăria unui cuplu din satul Corjeuţi, raionul Briceni, snopind în bătaie gazdele. În urma loviturilor grave primite, una dintre victime – un tânăr de 22 de ani, a decedat pe loc, iar concubina acestuia a suferit leziuni. Fiind audiaţi de procurori, inculpaţii şi-au recunoscut parţial vina, declarând că au recurs la acest gest deoarece victima ar fi refuzat să le dea bani de băut”, scrie în comunicat.

Agresorii, cu vârstele de 20 şi 27 de ani, sunt locuitori ai raioanelor Edineţ şi Râşcani, iar de câteva luni munceau în Corjeuţi.

Decizia este executorie, însă poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiţie.

Sursă :

deschide.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....