Hâncești Social

Crimă ÎNGROZITOARE la Hîncești: Un bărbat a fost găsit împușcat în cap în portbagajul unui microbuz abandonat pe un câmp

Crimă ÎNGROZITOARE la Hîncești: Un bărbat a fost găsit împușcat în cap în portbagajul unui microbuz abandonat pe un câmp

Bărbatul, care a fost găsit împuşcat în cap, într-un microbuz abandonat în apropiere de satul Lăpuşna, raionul Hânceşti, avea 43 de ani şi este originar din localitatea Boghiceni. 

Potrivit autorităţilor din Lăpuşna, acesta era căsătorit şi avea doi copii. Oamenii din sat mai spun că el era vânător şi de multe ori a fost văzut, mergând cu arma la vânat. Localnicii ne-au mai povestit că bărbatul, care a găsit corpul neînsufleţit, susţine că acesta era în stare de putrefacţie. 

„E de la Boghiceni şi e om cuminte şi l-a găsit ciobanul Cleminte. Maşina stă de vreo trei zile acolo şi când au deschis uşile, l-au găsit mort. Împuşcat, da, arma era a lui. Are familie, are 43 de ani. Îl vedeam des pe la benzinărie, era un om cuminte.”

„-El era la stână, toată gospodăria lui la stână şi-a făcut-o, are casă părintească în sat
– Ar fi fost vânător, dumnealui deţinea armă da? O deţinea legal?
– Legal, a lui. El şi-a făcut permis de port-armă şi avea safeu acolo o ţinea închisă, dar că din arma lui că din armă străină, nu ştiu.”

Ieri, cadavrul unui bărbat în vârstă de 43 de ani, care era împușcat în cap, a fost găsit în portbagajul unui automobil. Bărbatul a fost găsit pe un deal, din afara localității de un tractorist. În maşină a fost găsită şi arma din care victima a fost împuşcată în cap. Oamenii legii au reţinut deja doi suspecţi în acest caz. Este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani şi de un bărbat care are peste 40 de ani, cel din urmă, cu antecedente penale. Aceştia ar fi luat arma din safeul victimei. Cei trei se cunoşteau. Bărbatul împuşcat era proprietarul unei stâni de oi, la care suspecţii munceau. 

Sursă :

publika.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....