fbpx
Bălți

Copiii din Bălți, care au fost bolnavi de COVID-19, pot beneficia de tratament în sanatoriu

Copiii din Bălți, care au fost bolnavi de COVID-19, pot beneficia de tratament în sanatoriu. Despre aceasta a anunțat șefa Secției sănătate, Feodora Rodiucova, în timpul ședinței la distanță a primarului interimar al municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, cu șefii întreprinderilor din sfera comunală.

Dna Rodiucova a menționat că, în data de 14 septembrie, de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a parvenit Ordinul nr. 823 din 10 septembrie 2020 prin care se preciza că din 20 septembrie încep să funcționeze sanatoriile din Ceadîr-Lunga pentru copiii care fuseseră bolnavi de COVID-19.

„Facem apel către toți locuitorii municipiului. Dacă copiii dvs au fost afectați de acest virus, vă rugăm să vă adresați la Secția sănătate din cadrul Primăriei municipiului Bălți. Începem să întocmim liste unde vom include copii care au fost bolnavi de COVID-19 pentru a-i trimite la Ceadîr-Lunga pentru tratament de tip sanatoriu”.

Numărul de contact a Secției sănătate din cadrul Primăriei municipiului Bălți: ​​(0231) 54-637, (0231) 54-638, zile lucrătoare: luni-vineri de la 08:00 la 17:00, pauză de masă de la 12:00 la 13:00, adresa e-mail: sanatate.balti@mail.ru .

Articole asemănătoare

Au înscenat o răpire ca-n filme! Ce riscă mai mulți tineri din Bălți

Producea și depozita ÎN CONDIȚII ANTISANITARE apă minerală carbogazoasă. Ce riscă un agent economic din Bălți

Anna Casian-Musteață

Mai multe instituții de învățământ din municipiul Bălți vor fi reparate capital

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....