Conflict la beție: Un bărbat și-a înjunghiat amicul de pahar la Cărpineni

Robert Escu

Au consumat împreună băuturi alcoolice, după care l-a înjunghiat în spate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani din com. Cărpineni, raionul Hîncești. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu se află la prima abatere de la lege, fiind anterior judecat pentru viol.

Potrivit oamneilor legii, tragedia s-a produs ieri 20 Februarie curent. Cei trei ar fi consumat împreună băuturi alcoolice, după care s-ar fi luat la ceartă. Atunci, bărbatul de 52 de ani și-a înjunghiat amicul de 44 de ani cu un cuțit în regiunea spatelui. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au inițiat o cauză penală, în baza art. 172 al (1) Cod Penal al RM. Fiindu-i aplicată măsură preventivă ,,arest la domiciliu”, de către Jucătoria Hincesti, bărbatul fiind dotat cu o brățară electronică.

Făpuitorul a încălcat de 2 ori măsura aplicată, deteriorînd dispozitivul și plecînd de la domiciliu. La 22 februarie 2021, Judecătoria Hîncești, urma să examineze demersul cu privire la schimbarea măsurii, cu aplicarea unei măsuri mai aspre. Pentru fapta comisă, la 20 februarie, bănuitul și-a recunoscut vina. Conform art. 166 CPP al RM, a fost reținut .

Totodată a fost pornită o cauză penală, în baza art. 27/145 al (1) Cod Penal al RM. Victima se află la spital, în stare gravă, fiindu-i lezate organele interne.

Poliția investighează toate circumstanțele.

Previous Post

Zi neagră pentru Moldova! Alte 21 de persoane au decedat azi din cauza COVID-19

Next Post

În Parcul „Alunelul” din Capitală va avea loc un târg cu produse locale

Related Posts
Total
21
Share