Regiuni Rezina

Concurs de fotografii şi secvenţe video ”Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”

Săptămânalul Regional Independent „Cuvântul” , lansează un Concurs de fotografii şi secvenţe video ale cititorilor ”Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”, informează Regional.md. Potrivit Cuvântul.md, imaginile executate de cititorii ziarului și însoțite de textele respective, vor trebui să reflecte starea drumurilor locale (străzi, ulicioare, drumuri comunale) din localitățile raionului Rezina. La determinarea învingătorilor se va ține cont îndeosebi de calitatea imaginilor, concretețea informațiilor și argumentelor din textele însoțitoare.

Doritorii de a participa la concurs, trebuie să expedieze fotografii/secvenţe video la redacţie prin intermediul poştei electronice cuvintul@gmail.com, sau le pot plasa pe pagina de Facebook a ziarului https://www.facebook.com/CuvantulRezina/ cu mențiunea autorului și descrierea pozei (adresa unde a fost făcută, alte comentarii relevante).

Concursul se desfășoară în perioada februarie – iulie 2017.

Redacția va premia 5 dintre cele mai reușite lucrări, iar 20 dintre acestea vor fi expuse în cadrul unui vernisaj pe site-ul cuvintul.md, pagina ziarului de pe facebook, cât și în câteva spații publice din centrul raional. De asemenea, cele mai frumoase imagini și texte vor fi publicate în paginile ziarului și pe site-ul www.cuvintul.md.

Anna Casian-Musteață

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....