CINE ESTE noul Ambasador al SUA în Republica Moldova

Noul Ambasador al SUA în Republica Moldova, Kent Doyle Logsdon, va ajunge în curând la Chișinău. Oficialul american a declarat într-un filmuleț video publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei, că abia așteaptă să vină în Moldova, unde va fi însoțit de soție și patrupedul familiei.

Ambasadorul Logsdon va conduce echipa Ambasadei în continuarea consolidării relației bilaterale SUA – Moldova pe care cele două țări ale noastre au edificat-o în ultimii 30 de ani.

Fiind membru de carieră al Serviciului Diplomatic de nivel superior, Ambasadorul Logsdon a fost cel mai recent Șef de cabinet al Subsecretarului pentru Creștere Economică, Energie și Mediu și, înainte de aceasta, a fost Asistent Principal Adjunct al Secretarului de Stat în Biroul Resurse Energetice. A fost, de asemenea, Șef adjunct al misiunii Ambasadei SUA la Berlin, Germania, servind ca Însărcinat cu afaceri, a.i. din ianuarie 2017 până în mai 2018.

Înainte de a pleca la Berlin, Ambasadorul Logsdon a fost Asistent Executiv al Secretarului de Stat adjunct pentru Management și resurse și a fost, de asemenea, secretar executiv adjunct al Departamentului de Stat. Funcțiile sale anterioare le includ pe cea de director al Centrului de operațiuni, director al Oficiului pentru Afaceri Ruse și șef adjunct al misiunii din Tbilisi, Georgia. De asemenea, a fost consilier politic la Kiev, Ucraina; și a ocupat o varietate de poziții în Bangkok, Thailanda; Almaty, Kazahstan; Islamabad, Pakistan; și Stuttgart, Germania. Ambasadorul Logsdon vorbește limbile rusă, ucraineană, thailandeză și germană. Studiază limba română.

Ambasadorul Logsdon este originar din Sewickley, Pennsylvania. Domnia Sa deține o diplomă de master în relații internaționale de la Universitatea din Virginia și o diplomă de licență în guvernare de la Universitatea Notre Dame.

sursa – realitatea.md

Previous Post

DE NECREZUT! Toată zăpada folosită la Jocurile Olimpice de la Beijing este artificială

Next Post

Imagini impresionante filmate în Atlantic: „Vă uitați la 100.000 de pești morți!”

Related Posts
Total
1
Share