Chicu către Mureșan: „Ce-ai făcut, June, în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa?”

Anna Casian-Musteață

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a criticat dur guvernul Chicu, spunând că eșuează în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eșuat și în implementarea reformelor. Declarațiile au fost făcute pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Premierul Ion Chicu a venit cu o replicĂ, tot pe pagina de Facebook:

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români, oploșiți prin structurile europene, care vin cu “patronajul” peste noi… Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de “adus mingi” buni…

Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal.

Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine – deloc”.

Previous Post

VIDEO: Cum arată miile de morminte săpate în Brazilia pentru victimele COVID-19, filmate cu drona

Next Post

În perioada stării de urgenţă în sănătate publică, spitalele din Moldova vor primi finanțare

Related Posts
Total
8
Share