Cereau mii de euro fără motiv. Trei bărbați reținuți pentru șantaj

Sub conducerea procurorilor PCCOCS, ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI, Direcției Generale Urmărire Penală, Direcției Analiză, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”,  au reținut marți, pentru un termen de 72 de ore, trei bărbați pentru bănuiala rezonabilă de comitere a infracțiunii de șantaj.

Mai exact, aceștia au pretins de la victimă suma de 10.000 de euro pentru o datorie inventată, ulterior au maltratat persoana într-o încăpere și i-au acordat termen pentru onorarea datoriei. Însă, aceștia au fost reținuți în flagrant, atunci când primeau de la victimă suma de 3000 de euro.

Acțiunile de urmărire penală continuă, iar publicul va fi informat odată cu avansarea investigațiilor. Menționăm, bănuiții au antecedente penale similare.

Potrivit legii penale, infracțiunea de care cei trei sunt bănuiți se pedepsește cu închisoarea pentru un termen de până la 7 ani și cu amendă de până la 67.500 de lei.

Victor Cotovanu, reporter stagiar

Previous Post

VIDEO: Carla’s Dreams și EMAA și-au unit vocile și au lansat cea mai fresh colaborare. Uite cât de bine sună noul single

Next Post

VIDEO: TOP 10 cele mai frumoase goluri de la EURO 2020

Related Posts
Total
7
Share