Centrul Raional de Tineret din Hîncești a semnat acord de colaborare cu Biblioteca Publică Raională “Antonie Plămădeală” din Hîncești

La data de 6 septembrie,  Centrul Raional de Tineret din Hîncești și Biblioteca Publică Raională “Antonie Plămădeală” din Hîncești au semnat un acord de colaborare care are la bază scopul promovării tinerilor din raion.

Propunerea de a semna acest acord a venit din partea managerului Centrului Raional de Tineret, Ion Croitoru, avînd ca obiectiv dezvoltarea instituției pe care o reprezintă. Acordul de Colaborare presupune eficientizarea parteneriatului în domeniul cultural și social prin organizarea și desfășurarea activităților de cultură generală pentru a identifica, integra și promova tinerii din raion. Obiectivul de bază al acordului fiind consolidarea eforturilor  pentru implicarea tinerilor în activități culturale, activități de voluntariat în scopul dezvoltării spiritului civic, conștiinței, responsabilității, inteligenței etc.

“Suntem mereu deschiși pentru noi colaborări, în special cînd vine vorba de tînăra generație, pentru că anume ei sunt cei care au cel mai mult nevoie de implicare și integrare în societate. Scopurile bibliotecii și a Centrului de tineret coincid în acest sens, avînd la bază obiective comune”, a spus directorul Bibliotecii Darii Tatiana. Dumneaei a mai specificat că va oferi spațiu de lucru și materialele necesare pentru desfășurarea evenimentelor în incinta bibliotecii.

 La final managerii și-au strâns mâinile și au imortalizat acest eveniment important alături de colegii de lucru!

Previous Post

Selecția Moldox Festival 2021: fragilitatea sistemelor sociale și schimbarea climatică – focusul ediției din acest an

Next Post

VIDEO: Ariana Guranda debutează cu piesa „Ascultă Inima”

Related Posts
Total
1
Share