Celebrul fotbalist brazilian Ronaldinho a anunţat că a fost infectat cu COVID-19

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, cîştigătorul ”Balonului de Aur” în 2005, a anunţat, duminică, într-o înregistrare difuzată pe Instagram, că a fost testat pozitiv la COVID-19, asigurînd că este ”asimptomatic”.

”Salut prietenii, familia, fanii, am făcut testul COVID, rezultatul este pozitiv, dar sînt bine, asimptomatic pentru moment”, a afirmat fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, transmite Agerpres.ro.

Ronaldinho, 40 de ani, va rămîne în carantină într-un hotel din Belo Horizonte, unde trebuia să participe la un eveniment organizat de un sponsor al stadionului Mineirao, în care a cîştigat Copa Libertadores în 2013, cu echipa locală Atletico Mineiro.

Campionul mondial în 2002 cu Selecao a fost deţinut şi apoi plasat în arest la domiciliu, din martie pînă în august, într-un hotel din Paraguay, împreună cu fratele său Roberto Assis, pentru uz de paşapoarte false.

Remarcat la Gremio de Porto Alegre, fostul mare fotbalist şi-a încheiat cariera în ianuarie 2018, după ce a atins apogeul în Europa, la PSG, FC Barcelona şi AC Milan, înainte de a reveni în Brazilia, unde a jucat la Flamengo, Atletico Mineiro şi Fluminense, după o trecere pe la Queretaro, în Mexic.

Brazilia este a doua ţară ca număr de decese pe plan mondial din cauza COVID-19, după Statele Unite, cu peste 156.000 de morţi din această cauză.

Previous Post

Tragedie la Fălești! Un tânăr în stare de ebrietate și-a ucis tatăl de 59 de ani în bătăi

Next Post

Expoziția foto dedicată medicilor din prima linie din Parcul „Valea Trandafirilor” a fost vandalizată. Ce spun autoritățile

Related Posts
Total
3
Share