Lifestyle

Cea mai citită bloggeriță din România, Prințesa Urbană, vine la Chișinău!

Pe data de 24 mai, sute de părinți se vor aduna în incinta Hotelului „Codru” din Capitală, pentru a asculta sfaturile celei mai citite bloggerițe de parenting din România, Prințesa Urbană. Invitată de Clubul Nostru, Ioana Chicet-Macoveiciuc va povesti din experința sa de mamă a doi copii, despre cum să ne educăm copiii cu dragoste și va oferi alte sfaturi utile de parenting.

Dacă îți dorești să vii și tu la acest eveniment, o vei cunoaște pe Prințesa Urbană și vei avea posibilitatea să afli de la ea cum face ca să le reușească pe toate, fiind femeia care inspiră, mămică a doi copii, autoare a trei cărți și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimentele de parenting din România.

De asemenea, vei avea ocazia să îți înnoiești biblioteca cu noua carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană) – „Băiețelul cu aripa de fluture”, care se va vinde la un super preț, cu autograf. Ioana este și autoarea cărților: „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” și „Te iubesc, orice-ai face!”.

Nu vor lipsi nici cadourile generoase de la partenerii evenimentului, pe care le poți câștiga chiar tu. Iar la final, vei putea face fotografii cu invitata specială

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 mai, Hotel „Codru”, cu începere de la ora 18:30, iar biletele pot fi cumpărate de pe itiket. https://iticket.md/event/bloggerita-printesa-urbana-despre-parenting-cu-iubire/

Mai multe detalii – AICI. https://www.facebook.com/events/790617794422195/

Anna Casian-Musteață

Articole asemănătoare

ATENȚIE! Ce se întâmplă, de fapt, dacă mănânci pepenele cu tot cu sâmburi

Redacția Regional

Zmeura – beneficii pentru sănătate și frumusețe

Svetlana Gabură

VIDEO: Geta from de la Moldova a vizitat traseul asfaltat printre pilonii de electricitate

Mia Roșca
Se încarcă....