Extern

CAZ ȘOCANT. O minoră de 13 ani este însărcinată. Tatăl copilului are doar 10 ani

Caz şocant în regiunea Krasnodar din Rusia. O minoră de doar 13 ani, elevă în clasa a șaptea, este însărcinată. Tatăl copilului este un minor de doar 10 ani, care nu a terminat nici măcar clasele primare, notează unica.md.

Directorul adjunct al şcolii în care învață viitoarea mămică a dezvăluit că părinții ei doresc să păstreze copilul. „Fata este sub supravegherea medicilor, cu ea și copilul totul este în regulă. Aceasta este decizia lor personală și nimeni nu ar putea să o ia pentru ei. Vom sprijini eleva și întreaga familie”, a spus femeia.

Aceasta a mai povestit că minora provine dintr-o familie social vulnerabilă.

„Încă în octombrie 2018, a fost înregistrată ca fiind într-o „situație periculoasă din punct de vedere social”, dar nu din cauza că părinții ei beau sau batjocoresc copii (fata are doi frați mai mici, de trei și cinci ani). „Mama lor este grav bolnavă (ultima fază a cancerului), deci nu se poate ocupa cu copiii, iar tatăl nu face față cu ei trei”, a adăugat aceasta.

Despre fata însărcinată s-a mai spus că ar avea „un caracter complicat”. „Învață rău, chiulește de la ore”, a menţionat directorul adjunct. Cât despre viitorul tată, aceasta nu a putut spune nimic, deoarece băiatul frecventează o altă instituție.

FOTO: – simbol

Se incarca....