Extern SLD Social

CAZ ȘOCANT! O mamă și-a înjunghiat fetița de 4 ani în abdomen. Minora, preluată de echipajul SMURD

O fetiţă de doar 4 ani a fost grav rănită după ce, sâmbătă, la Medgidia, România, a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen de către mama sa, minora fiind transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, fetiţa prezenta două plăgi produse prin înjunghiere. După ce iniţial a fost transportată cu ambulanţa de acasă, la Spitalul Medgidia, micuţa a fost preluată de elicopterul SMURD.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a declarat că mama minorei, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită de oamenii legii şi condusă la sediul Poliţiei Medgidia.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că mama minorei, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită de poliţişti şi condusă la sediul Poliţiei Medgidia.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 4 ani, s-ar afla înjunghiată, la domiciliul său din municipiul Medgidia. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că minora ar fi fost înjunghiată de către mama sa, de 28 de ani, care ar fi părăsit locuinţa după comiterea faptei. Aceasta a fost găsită de poliţişti şi condusă la sediul Poliţiei municipiului Medgidia. Cercetările continuă, în vederea încadrării faptei şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ.

Sursele din anturajul suspectei au declarat că aceasta ar practica prostituţia şi ar obişnui să consume alcool şi droguri. Minora ar fi spus că „mami m-a tăiat”. Femeia de 28 de ani a motivat gestul susţinând că fetiţa făcea prea multă gălăgie.

Articole asemănătoare

Accident grav în Italia: Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au decedat

Redacția Regional

IMPORTANT pentru turiști! Când se va deschide Transfăgărășanul

Anna Casian-Musteață

Incident grav în satul Hulboaca. Un taximetrist a fost agresat și tăiat cu cuțitul de doi tineri

Redacția Regional
Se încarcă....