Caz șocant în Ucraina: O fetiţă de 6 ani a murit în chinuri, violată de un alt copil. Băiatul i-a sfărâmat craniul cu cărămida şi a încercat să ascundă crima

O femeie din Ucraina, mama unei fetiţe în vârstă de doar 6 ani, a povestit în lacrimi experienţa terifiantă prin care a trecut micuţa Miroslava. Copila a fost violată şi bătută până la moarte, cu o cărămidă, de un adolescent care o ademenise la cules mere.

Tragedie şi durere fără margini, într-o localitate din nord-estul Ucrainei. Miroslava Tretyak, în vârstă de 6 ani, a fost găsită dezbrăcată, cu craniul sfărâmat, în satul Stary Saltov. Fetiţa fusese văzută pentru ultima oară în viaţă în timp ce se îndrepta către o fabrică de pâine abandonată, alături de un vecin cu şapte ani mai mare. Patru ore mai târziu, s-a dezlănţuit iadul pentru familia copilei. Trupul neînsufleţit al Miroslavei a fost descoperit printre ruinele uzinei dezafectate.

Mama victimei, devastată de suferinţa cumplită, mărturiseşte că viaţa ei nu mai are sens. “Nu ştiu cum voi putea trăi fără ea”, a povestit Tatiana Tretyak, potrivit The Sun“Nu o să-i mai aud niciodată vocea, nu o voi vedea niciodată dansând. Voia să înveţe arte marțiale pentru a se putea proteja.” Un localnic a declarat că băiatul şi-ar fi putut ademeni victima la locul crimei sub pretextul culesului de mere. “A invitat-o ​​pe Miroslava să se plimbe acolo și să culeagă fructe. Fata a fost de acord. A vrut să culeagă niște mere pentru mama ei, care iubea fructele”, a spus el, conform presei din Ucraina.

Previous Post

ATENȚIE! Au fost descoperite substanțe cancerigene în deodorante și antiperspirante

Next Post

Nisip de peste 2 milioane de lei, a fost extras ilegal de la o carieră din raionul Telenești

Related Posts
Total
12
Share