Cantemir Social

Caz ȘOCANT în orașul Cantemir! Toate felinarele din parc au fost sparte!

Felinarele din parcul central al orașului Cantemir au fost vandalizate, împreună cu havuzul din centrul acestuia. Informația a fost făcută publică în această dimineață de către un funcționar al primăriei orașului Cantemir.

„Deplasându-mă spre serviciu, am avut marele nenoroc să dau ”Здрасти” cu o imagine care mi-a dat ziua peste cap. Aproape toate felinarele care pe timp de noapte luminează trotuarul care vine de pe str. Basarabia până pe str. Iu. Gagarin au fost vandalizate fără milă de nu știu ce „neom”. Ajunsă la birou, după ce au fost sesizate organele competente despre actul săvârșit, aflăm că tot în noaptea de 26 spre 27 a fost vandalizat și havuzul din parcul central, unde la momentul de față au locul lucrările de pavare a teritoriului. O bună parte din pavajul pus cu grijă și profesionalism de către specialiști a fost scos, făcut țăndări și aruncat prin jur.

Vrem să vă reamintim că amenajarea parcului se face din banii fiecăruia dintre noi, cei care au donat bani pentru a avea un parc frumos amenajat . De acest lucru ne pare rău cel mai mult”.

Funcționarul primăriei roagă pe cei care cunosc informații despre făptaș, să anunțe organele competente.

„Venim către voi cu o rugăminte: cei care s-au aflat aseară prin locurile vandalizate și au auzit sau au văzut ceva, vă rugăm să ne scrieți, sau poate ați auzit de la alte persoane câte ceva. Să știți că orice informație cât de neînsemnată vi se poate părea, ne va ajuta enorm de mult”.

Mai multe detalii găsiți pe pagina Primăria Cantemir.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....