Actual Social

Căutat de Poliție! Dacă îl vezi, anunță oamenii legii!

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru că pe data de 28 ianuarie 2019, aflându-se în incinta policlinicii de pe str. N.Titulescu, a sustras din geanta  care se afla pe scaun, acte personale, portmoneul în care se aflau 700 lei și telefon mobil de model ,,Samsung” în valoare de 8000 lei, astfel părții vătămate i-a fost cauzat un prejudiciu considerabil în valoare totală de 9 200 de lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt , în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă  va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 0686 66 202 sau 112.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Căutat de polițiști pentru furt!

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de către polițiști pentru că pe data de 28 ianuarie 2019, aflându-se în incinta policlinicii de pe str. N.Titulescu, a sustras din geanta care se afla pe scaun, acte personale, portmoneul în care se aflau 700 lei și telefon mobil de model ,,Samsung” în valoare de 8000 lei, astfel părții vătămate i-a fost cauzat un prejudiciu considerabil în valoare totală de 9 200 de lei.Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 0686 66 202 sau 112.http://politiacapitalei.md/cautat-de-politisti-pentru-furt-2/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Четверг, 7 февраля 2019 г.

Articole asemănătoare

De la 1septembrie, salariile angajaților din sistemul medical vor fi majorate cu 30%

Anna Casian-Musteață

VESTE BUNĂ! Piscinele și bazinele de înot își pot relua activitatea

Anna Casian-Musteață

Cod galben de caniculă: Ce ESTE INTERZIS să consumăm în aceste zile

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....