Social

„Casă pentru bătrâni” – noul proiect al AO „Prezicere Divină” în colaborare cu primăria satului Negrea, Hâncești

„Casă pentru bătrâni” – noul proiect al AO „Prezicere Divină” în colaborare cu primăria satului Negrea, Hâncești

Bătrânii noștrii, împreună cu poveștile și trăirile lor, sunt stâlpii în jurul cărora noi ne clădim viața. Sunt baza viitoarelor noastre construcții, căci fără ideile lor, ideile noastre evolutive nu ar putea exista.

Bătrânețea nu este nicidecum ceva de criticat, ori de speriat, ba din contră, ea este unul dintre aspectele vieții care trebuie apreciate, iubite, înțelese și îmbrățișate. Bătrânețea este precum o altă piesă mutată pe tabla de șah. O piesă care oferă o nouă perspectivă asupra jocului, a vieții.

Ajunși la o anumită vârstă, bătrânii nu își mai pot purta singuri de grijă. Astfel, când nimeni nu le este alături, când nu are cine să le ofere o mână de ajutor, căminul pentru bătrâni reprezintă cea mai bună alternativă pentru ei.

În satul Negrea, Hâncești, timp de un an de zile s-a lucrat la implementarea proiectului „Casă pentru Bătrâni”. Datorită implicării active a domnului Ștefan Mangir( primarul satului), a inginerului în construcții, Vitalii Zdrobău, proiectul acesteia este gata, precum și toate autorizațiile necesare pentru a începe construcția.

A fost semnat acordul de colaborare dintre Primărie și AO „Prezicere Divină”, prin care cei din urmă se angajează să contribuie la utilarea bucătăriei, furnizarea ușilor din interior și exterior, precum și alte materiale electrice.

Cu toate acestea, este nevoie de ajutorul oamenilor. Poți contribui și tu printr-o donație:

Împreună putem crea un mediu plăcut pentru bătrâni!

Articole asemănătoare

VESTE BUNĂ! Suportul financiar unic de 900 de lei pentru pensionari va fi achitat în luna octombrie

Anna Casian-Musteață

Ora de iarnă 2020: Iată când se dă ceasul înapoi anul acesta în Republica Moldova

DOLIU! Academicianul Gheorghe Mișcoi, s-a stins din viață

Se încarcă....