Actual Călărași

Casa arde iar pompierii fără apă. O anexă cu paie și fîn a fost mistuită de flăcări în satul Pîrjolteni

În această dimineață aproape de ora 7:00 a izbucnit un incendiu în raionul Călărași satul Pîrjolteni. O anexă cu paie și fîn a fost cuprinsă de flăcări. Veniți la fața locului salvatorii au stabilit că arde  cu flacără deschisă acoperișul unui adăpost cu suprafața de 32 metri pătrați.

Doar că ghinion, cînd sa-u pornit pompierii la treabă nu au putut face mare lucru din motiv că ceva se defectase la autospecială și preț de cîteva minute nu au putut porni apa. Localnicii sa-u arătat indignați de acest fapt publicînd și un filmuleț pe facebook.

video:Victoria Janau via facebook.com

Femeia care a filmat incendiu se aude spunând că „pompierii au venit fără apă”. „De atunci căram fiecare câte o căldare cu apă”, comentează localnica.

Pe de altă parte, IGSU anunță că „În momentul intervenție a fost  înregistrată o defecțiune tehnică, care în mai puțin de 3 minute a fost înlăturată de echipajul aflat la fața locului”.

Pentru lichidarea incendiului au fost antrenate două autospeciale de stingere care au reușit localizarea arderii la ora 8.03 minute.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea acțiunilor de intervenție”, mai completează IGSU.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....