fbpx
Actual

Care este CEL MAI PLĂTIT loc de muncă vacant din Republica Moldova

Cel mai plătit loc de muncă vacant declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat.Compania Danube Oil Company SRL oferă 17 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Pentru acest inginer salariul varianză între 10-20 mii lei, în dependență de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești.

Alt loc de muncă bine plătit este pentru un șef de producție din Leova, care va fi angajat la compania Agrostoc SRL și va fi responsabil de dirijarea procesului de producere. Pentru persoană cu experiență și studii tehnice se oferă 17 mii lei.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici): https://anofm.md/news/2020/11/16-0 și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesînd portalul www.angajat.md sau adresîndu-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Articole asemănătoare

GRAV accident în Chișinău! O femeie a fost lovită mortal de un tren

Anna Casian-Musteață

FOTO: De la Piața Centrală, direct pe podium! Transformarea sacoșei de rafie în haute couture

Anna Casian-Musteață

Clasament: CÂT COSTĂ o sticlă de apă în Republica Moldova și în alte țări

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....