Cantemir: Un tânăr de 22 de ani a fost descarcerat și transportat la spital, după ce a intrat cu un Seat într-un copac

Redacția Regional

Un tânăr a ajuns la spital după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. Accidentul a avut loc astăzi, pe traseul R-37 între satele Sadîc și Vișniovca, raionul Cantemir.

Potrivit ofițerei de presă a IP Cantemir, Cristina Ciobanu, poliția a fost alertată în această dimineață, precum că s-a produs un accident rutier, cu implicarea unui automobil de model Seat.

La fața locului oamenii legii au stabilit că, la volanul automobilului se afla o persoană în vârstă de 22 ani, din Găgăuzia, municipiul Comrat. Acesta se deplasa din satul Vişniovca către Comrat, preliminar nu s-ar fi isprăvit cu conducerea automobilului, derapând de pe carosabil şi lovindu-se într-un copac.

În urma impactului, tânărul a fost transportat la spitalul raional Comrat, pentru acordarea ajutorului medical.

Din cauza traumelor primite, nu a fost posibilă efectuarea testului cu aparatul Drager, însă la sosirea în SR Comrat acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate.

La moment se petrec acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor petrecerii accidentului rutier.

Previous Post

Accident cumplit la Drochia. Două persoane au murit, iar altele trei au ajuns la spital, după ce o Dacia s-a izbit într-un Mitsubishi și a fost proiectată într-un copac

Next Post

424 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Related Posts
Total
36
Share