Actual SLD

Cântărețul Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală

Cântărețul român Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală.  Cel puțin asta afirma media de la București. Artistul a suferit trei stopuri cardio-respiratorii și se află la moment la terapie intensivă în spitalul de urgentă Floreasca din București.  Fanii s-au rugat mult ca acesta să poată supraviețui, dar medicii se arată reticenți în privința șanselor de supraviețuire ale îndrăgitului cântăreț.

Potrivit presei, Constantinescu era gata pentru inevitabil. Acesta și-a rezervat un loc de veci la Cimitirul Ghencea imediat după Crăciun. În 2018 artistului îi fusese extirpat un rinichi, iar de atunci s-a simțit din ce în ce mai rău deoarece au apărut careva complicații. Fosta sa soție, Mihaela Constantinescu a declarat că „doar o minune îl mai poate salva”.

Mihai Constantinescu este un cântăreț român de muzică ușoară, cu o bogată activitate artistică. El a scos peste 20 de discuri care s-au bucurat de un success enorm. Artistul a efectual numeroase turnee în țară și peste hotare. Acum zece ani Mihai Constantinescu declara pentru presă că nu este adevarat ca nu există cerere pentru muzica sa. “Oamenii mă opresc pe stradă și-mi spun c-ar vrea să-mi asculte melodiile”!

Artistul a împlinit 73 de ani în luna ianuarie.

Credit foto: pagina de Facebook a lui Mihai Constantinescu

Se incarca....