Cadavrul unui bărbat din raionul Hîncești, găsit într-un șanț

La 23 martie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, a parvenit un apel telefonic de ĺa o locuitoare al s. Buteni, raionul Hîncești, care a comunicat că la intrare în s. Buțeni a fost depistat un cadavru de gen masculin, cu vîrsta de aproximativ 35 ani.

Potrivit ofițerul superior de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, la fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că apelanta deplasîndu-se cu automobilul său, la intrarea în localitatea Buțeni a văzut în șanțul de scurgere a apei, de pe marginea carosabilului, cadavrul unei persoane de gen masculin. Ulterior s-a stabilit că este un locuitor al s. Buteni, în vârstă de 36 ani.

În urma măsurilor de investigații s-a stabilit că bărbatul consuma băuturi alcoolice, deseori fiind văzut de către locuitori. Acesta locuia de unul singur.

Vizual, pe suprafața corpului cadavrului, nu au fost depistate semne de moarte violentă. La fața locului se întreprind măsuri investigative, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală.

Previous Post

Video: Trei bărbați au fost reținuți pentru acte de huliganism și ultragierea angajaților poliției

Next Post

Au furat din cel puțin 10 locuințe din Chișinău! Trei indivizi, reținuți de Poliție

Related Posts
Total
10
Share