Nisporeni

Bebeluș abandonat în vița-de-vie din satul Cristești. Polițiștii i-au găsit o „mamă” care să-l alăpteze

Astăzi seara, în jurul orei 18:00, polițiștii din Nisporeni au fost sesizați de către un cetățean, din satul Cristești, același raion, care stătea cu un nou-născut pe brațe abandonat, găsit într-o fâșie forestieră.

Membrii grupei operative s-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că, o femeie de 54 de ani în timp ce efectua lucrări la vița-de-vie, în extravilanul satului Cristești a depistat un prunc.

Polițiștii au solicitat imediat intervenția medicilor, copilașul primind toate îngrijirile necesare, iar la scurt timp a fost găsită și o mămică care are bebeluș de 5 luni și care a alăptat micuțul abandonat. După ce a mâncat minute în șir, micuțul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni, pentru îngrijiri medicale.

Datorită măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Nisporeni, la scurt timp a fost identificată mama nou-născutului, o tânără de 31 de ani, din satul Chetroșeni, raionul Hîncești. Aceasta a comunicat oamenilor legii că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal. Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să îl crească a abandonat micuțul în vița-de-vie. Femeia mai are la întreținere 4 copii minori.

La moment, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele cazului.

Articole asemănătoare

Un bărbat din Nisporeni riscă 7 ani de închisoare. A agresat o femeie și i-a furat geanta!

Anna Casian-Musteață

Tragedie la Zberoaia, Nisporeni! Un bărbat a fost ucis de prietenul de pahar

Anna Casian-Musteață

Tragedie la Nisporeni. Un bărbat și-a înjunghiat consăteanul în inimă

Redacția Regional
Se încarcă....