Cantemir Social

Bărbatul din Cantemir, diagnosticat cu anemie aplastică, are nevoie de un transplant de măduvă osoasă. Fii salvarea lui Andrei!

Bărbatul din Cantemir, diagnosticat cu anemie aplastică, are nevoie de un transplant de măduvă osoasă. Fii salvarea lui Andrei!

Andrei Manică are 31 de ani, este originar din satul Tartaul, raionul Cantemir și este tatăl a două fetițe, una de nouă ani și alta de aproape doi ani. A fost diagnosticat cu anemie aplastică, iar pentru a scăpa cu viață, bărbatul are nevoie de un transplant de măduvă osoasă cu celule stem compatibile.

„Pentru a le oferi un trai decent familiei, Andrei Manică a plecat la muncă în Germania. La începutul lunii august 2019, lui Andrei i s-a făcut rău, avea dureri mari de cap, avea stări dese de oboseală și sângerări nazale. Andrei a hotărât să revină acasă, lângă familie, pentru că nu mai avea puteri de a munci în Germania. Pentru a verifica starea lui de sănătate, Andrei s-a adresat la un medic de familie din orașul Cahul. Acolo și-a făcut analizele de sânge și i s-a spus că rezultatele vor fi gata în două ore. Nici n-a trecut jumătate de oră că rezultatele erau gata, iar cei de la Laborator le-au comunicat că analizele nu sunt tocmai bune și ar trebui să meargă încă o dată la medicul de familie. Medicul de familie a hotărât de urgență ca Andrei să fie trimis la Chișinău, la Spitalul Oncologic, la secția Hematologie. A fost consultat de un hematolog și i s-a prescris câteva medicamente. Recomandarea hematologului de la Chișinău a fost că Andrei trebuie să fie internat la Spitalul Raional Cantemir. Andrei a fost internat la spitalul din Cantemir, dar după doar două zile starea lui s-a agravat, a început să i se facă rău, avea temperatura foarte mare și a fost transferat de urgență în Secția de reanimare. Medicii din Cantemir au dat verdictul crunt soției și mamei lui Andrei: are cancer, să se aștepte la orice și doar o minune îl poate salva.”

Andrei este internat la o clinică din Turcia care a decis că-l va opera. În urma investigațiilor efectuate acolo, i s-a confirmat diagnosticul stabilit de medicii de la Chișinău: ANEMIE APLASTICĂ.

Pentru intervenția chirurgicală el are nevoie de aproape 100 de mii de dolari, sumă uriașă de care familia lui nu dispune.

Andrei are nevoie de ajutorul nostru și fiecare dintre noi îi poate oferi o nouă șansă la viață! Ajută-l din puținul tău. Fetele lui Andrei au nevoie de un tată sănătos!

DONEAZĂ pentru Andrei:
caritate.md
facebook.com

Se incarca....