Social

Bahtior: ,,Adio, adio mama copiilor mei, tu ne-ai ucis pe toți…”

Un tată din Fălești, care și-a ars fiica de nouă anișori, a lăsat un mesaj de adio pentru soția sa.

Înainte de a da foc la casă, bărbatul i-a trimis un mesaj soției, aflate în Italia.

,,Mariana, ce ai făcut? 10 vieți omenești pentru trădarea ta, eu am vrut să discutăm la telefon, tu nici măcar nu ai răspuns.

Îți amintești, noi am făcut un jurământ, că vom fi fideli până la moarte, eu nu mai am lacrimi, a venit timpul ca tu să suferi.h

Eu știu un singur lucru: copiii vor rămâne cu mine, pentru totdeauna, adresa noastră va fi la cimitir. De ce?  Tu vei avea alți copii, pe care îi vei face cu italieni. Ești o cățea, nu te-ai gândit nici măcar la copiii tăi, acum poți să dormi cu cine dorești, nimeni nu va mai sta în calea ta.

Nu știu cum vei reuși să te întorci acasă ca să-i conduci în ultimul drum pe mama, tata, soțul, copiii, nepotul…Adio, adio mama copiilor mei, tu ne-ai ucis pe toți, acum e rândul tău să suferi.”, a scris bărbatul în ultimul său mesaj adresat soției sale

Tragedia a avut loc la sfârșitul lunii august în satul Năvârneţ din raionul Făleşti.

Bahtior, bărbatul care a dat foc locuinței, ar fi recurs la acest gest din gelozie, pentru că soția era plecată în Italia la muncă, iar el o suspecta de înșelăciune.

Cu o săptămână înainte de tragedie, bărbatul le-ar fi spus vecinilor că în curând vor fi focuri de artificii în mahala, însă vecinii nu au înțeles despre ce merge vorba.

Articole asemănătoare

VIDEO: Ploaia de noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe localități din centrul țării

Redacția Regional

IMPORTANT! În ce țări pot deja călători moldovenii și în care mai sunt restricții

Redacția Regional

DETALII NOI: Militarul care a murit azi în misiune a fost strivit între două mașini

Se încarcă....