Social

Bahtior: ,,Adio, adio mama copiilor mei, tu ne-ai ucis pe toți…”

Un tată din Fălești, care și-a ars fiica de nouă anișori, a lăsat un mesaj de adio pentru soția sa.

Înainte de a da foc la casă, bărbatul i-a trimis un mesaj soției, aflate în Italia.

,,Mariana, ce ai făcut? 10 vieți omenești pentru trădarea ta, eu am vrut să discutăm la telefon, tu nici măcar nu ai răspuns.

Îți amintești, noi am făcut un jurământ, că vom fi fideli până la moarte, eu nu mai am lacrimi, a venit timpul ca tu să suferi.h

Eu știu un singur lucru: copiii vor rămâne cu mine, pentru totdeauna, adresa noastră va fi la cimitir. De ce?  Tu vei avea alți copii, pe care îi vei face cu italieni. Ești o cățea, nu te-ai gândit nici măcar la copiii tăi, acum poți să dormi cu cine dorești, nimeni nu va mai sta în calea ta.

Nu știu cum vei reuși să te întorci acasă ca să-i conduci în ultimul drum pe mama, tata, soțul, copiii, nepotul…Adio, adio mama copiilor mei, tu ne-ai ucis pe toți, acum e rândul tău să suferi.”, a scris bărbatul în ultimul său mesaj adresat soției sale

Tragedia a avut loc la sfârșitul lunii august în satul Năvârneţ din raionul Făleşti.

Bahtior, bărbatul care a dat foc locuinței, ar fi recurs la acest gest din gelozie, pentru că soția era plecată în Italia la muncă, iar el o suspecta de înșelăciune.

Cu o săptămână înainte de tragedie, bărbatul le-ar fi spus vecinilor că în curând vor fi focuri de artificii în mahala, însă vecinii nu au înțeles despre ce merge vorba.

Articole asemănătoare

VESTE BUNĂ! Suportul financiar unic de 900 de lei pentru pensionari va fi achitat în luna octombrie

Anna Casian-Musteață

Ora de iarnă 2020: Iată când se dă ceasul înapoi anul acesta în Republica Moldova

DOLIU! Academicianul Gheorghe Mișcoi, s-a stins din viață

Se încarcă....