Extern

Au procurat cocaină în loc de detergent

Au procurat cocaină în loc de detergent

Clienții unui supermarket din Brazilia au cumpărat, fără să știe, cocaină în loc de detergent.

Un supermarket din Sao Paulo a ajuns în mijlocul unui caz de trafic de droguri. Totul a ieşit la iveală după ce unii clienţi au cumpărat cocaină la preţul unei cutii de detergent, scrie BBC.

„Curățăm străzile de criminali”, a glumit poliția pe Twitter după descoperirea drogurilor. Dincolo de glume, detectivul Olívio Gomes Lira a mărturisit că nu a mai văzut așa ceva. „Nu am mai întâlnit un astfel de caz. Pentru prima dată descopăr cocaină în cutii de detergent.”

Nemulţumit, unul din clienţi s-au plâns direct la magazin de „calitatea detergentului”, după care a fost amenințat de membrii unei grupări. Un al doilea bărbat a făcut o descoperire similară și s-a dus direct la poliție.

Mai mulți agenți de poliție au plecat spre magazin și l-au prins pe patron pe picior de fugă într-un 4×4 cu pachetele de cocaină.

Asupra sa au fost găsite 50 de kg de pastă de cocaină din care s-ar fi făcut aproape 200 de kg de droguri pentru vânzare. Patru persoane au fost arestate în acest caz. Polițiștii cred că din greșeală au ajuns pe raft cutiile cu cocaină.

Trei angajaţi ai surpermarketului au fost arestaţi în acest caz, fiind suspectaţi de trafic de droguri.

Articole asemănătoare

ROMÂNIA: Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile

VESTE BUNĂ! Rusia anulează de azi izolarea obligatorie

Anna Casian-Musteață

TRAGEDIE! O minoră a fost violată și ucisă de un cuplu care s-a oferit să o transporte cu mașina

Redacția Regional
Se încarcă....