Au furat bani de la un minor! Doi bărbați, reținuți de oamenii legii

Doi bărbați cu vârstele de 29 ani și 30 ani, au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica, pentru comiterea unui jaf stradal.

Suspecții la data de 20 mai, în timp ce se deplasau pe str. Sarmizegetusa, în mod deschis au deposedat un minor în vârstă de 16 ani de mijloace bănești în sumă de 400 lei, după care s-au deplasat într-o direcție necunoscută. În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală și examinării camerelor de supraveghere s-a constatat că indivizii au urmărit victima.

Urmare a măsurilor întreprinse de către forțele de ordine și cu suportul cetățenilor, indivizii au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția, totodată este de menționat că ei nu sunt la prima abatere anterior fiind judecați pentru furt și circulația ilegală a drogurilor.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Previous Post

O fetiță din Capitală, căutată de familie și poliție! A plecat dupa înghețată și nu s-a mai întors acasă

Next Post

MOMENT ISTORIC! Capsula SpaceX Crew Dragon, cu cei doi astronauți NASA, a ajuns în spațiu

Related Posts
Total
1
Share