fbpx
Actual

ATENȚIE! Se anunță ploi pe tot teritoriul țării, iar Poliția vine cu RECOMANDĂRI

Pentru prevenirea producerii accidentelor, în contextul condiţiilor meteorologice nefavorabile, Inspectoratul Național de Securitate Publică recomandă conducătorilor auto să se informeze despre starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să-l parcurgă.

În situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de ploaie este necesară păstrarea unei distanțe mai mari față de mașinile care circulă în față, precum şi evitarea acţionării bruşte a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului, pentru evitarea acvaplanării.

În condiţiile unui trafic aglomerat, precipitaţiile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare, astfel, păstraţi-vă calmul și nu blocaţi intersecţiile, nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi faceţi fiecare manevră în trafic numai după o temeinică asigurare.

Aveți grijă să nu stropiți pietonii și dați dovadă de un comportament adecvat între șoferi. Totodată, pietonii sunt rugați să traverseze strada doar prin locurile marcate corespunzător.

Articole asemănătoare

Lupta pentru viața Maestrului Nicolae Botgros, continuă. Cum se simte acesta

Anna Casian-Musteață

ATENȚIE, ȘOFERI! De la 1 noiembrie, farurile mașinilor trebuie conectate și pe timp de zi

Anna Casian-Musteață

Situația la frontieră: În ultimele 24 de ore au intrat în țară peste 6 mii de persoane

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....