ATENȚIE! Loturi cu ouă de găină au fost retrase de pe rafturile magazinelor de la noi

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează că operatorul din domeniul alimentar SRL „Intervetcom” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum (OUĂ DE GAINĂ), determinată de depistarea prezenței stereotipului SALMONELLA înalt patogen în fecalele găinilor ouătoare.

Motivul retragerii: prezența Salmonella Enteritidis în fecale. Denumirea produsului: Ouă de găină pentru consum. Originea: Republica Moldova, or. Cimișlia.Lot /data expirare: 3MD CM 001/ 12.05.2022. Produsele au fost comercializate în perioada: 05–15.04.2022. Data expirării lotului: până la 12.05.2022.

Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să nu le consume și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta SRL „Intervetcom” la adresa de email: intervetcom@gmail.com.

Abonați-vă la canalul nostru de Telegram, pentru a fi la curent cu ultimele știri din țară și de peste hotaret.me/regionalmd

Previous Post

CSE a aprobat raportul privind prelungirea stării de urgență în Republica Moldova

Next Post

Germania va oferi Republicii Moldova asistenţă tehnică şi financiară nerambursabilă

Related Posts
Total
1
Share