Leova Social

Are nevoie de ajutorul nostru! Ana Iuzu își dorește un viitor alături de copii și nepoți

Directoarea unei școli din Leova are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea învinge leucemia și a putea trăi mai departe alături de copii și nepoți. Femeia a fost diagnosticată recent cu leucemie acută limfoblastică.

Pentru a avea o speranță la viață, femeia are nevoie de 75.000 de euro, sumă foarte mare pentru familia lor. Tratamentul costisitor și lipsa pașaportului roman tergiversează și mai mult lucrurile.

Într-un mesaj publicat de fiica s-a pe contul său de Facebook, face un apel către toți oamenii cu inimă mare care ar putea contribui cu cîțiva bănuți pentru a-i salva viața mamei sale.

,,Scriu aceste rănduri cu lacrimi în ochi și durere în suflet, pentru mama noastră cea scumpă și dragă, care a făcut enorm de mult pentrul satul Ceadîr, raionul Leova, pentru familie și prieteni. Apelăm către toți să doneze pentru a-i salva viața.

 Urgent trebuie să ajungem în Italia pentru tratament, avem șanse, dar cu biometricul vor exista cheltuieli enorme. În maxim patru zile trebuie să ajungem.Vă rugăm din tot sufletul să donăm, să colectăm suma de 75.000 de euro. Mama merită o șansă la viață.

Cine dorește să ajute femeia poate dona AICI

Sursă :

leova.org

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....