Sport

ANUNȚ! Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi anulate definitiv

Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic, a anunțat că dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo nu se vor juca în vara anului 2021, vor fi anulate definitiv, scrie Descopera.ro.

Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic (IOC), a declarat că Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprogramate pentru vara viitoare din cauza pandemiei de coronavirus, vor fi anulate definitiv dacă nu se vor desfășura în 2021.

„Înțeleg poziția partenerilor noștri din Japonia”, a spus Thomas Bach, într-un interviu acordat celor de la BBC. Oficialul IOC făcea referire la declarația lui Yoshiro Mori, președintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo, care a precizat că totul se va decide la finalul lunii aprilie 2021. Dacă pandemia nu va trece până atunci, JO se vor anula definitiv.

„Nu putem să angajăm încontinuu între 3.000 și 5.000 de oameni pentru a reuși să organizăm competiția.

Pe 24 martie, IOC a anunțat că JO de la Tokyo, programate inițial pentru perioada 24 iulie – 9 august 2020, se vor muta în vara anului 2021, 23 iulie – 8 august.

Sursa – Descopera

Articole asemănătoare

185 de sportivi vor beneficia de vitamine și preparate nutritive. CÂȚI BANI au fost cheltuiți pentru procurarea acestora

Anna Casian-Musteață

Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist miliardar din istorie

Redacția Regional

Premier League se va relua pe 17 iunie

Redacția Regional
Se încarcă....