#Coronavirus Hâncești SLD

Anunț! Încă o localitate din raionul Hîncești, ar putea intra în carantină. O femeie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Primăria localității Cărpineni din raionul Hîncești anunță primul caz de COVID-19. Este vorba de o femeie în vârstă de 62 de ani, originară din comuna Cărpineni, care s-a întors recent din Italia.

Femeia a fost supusă ieri testului, iar rezultatul acestuia s-a dovedit a fi pozitiv. Astfel, aceasta a fost internată la Spitalul ,, Toma Ciorbă” din capitală.

Reamintim că la moment spitalul din comună este plasat în carantină pentru o perioadă de 14 zile, iar 24 de angajați sunt cu statut de ,,contacți”, în urma internării în spital a unei paciente originare din satul Bălceana, care nu a declarat că a contactat cu altă persoană ce era infectată cu COVID-19.

În prezent, în țara noastră au fost confirmate 231 de cazuri de coronavirus, două persoane au decedat, și alte două persoane au fost tratate de noului virus COVID-19.

Totodată, primarul vine cu un apel pe pagina oficială a primăriei comunei Cărpineni, către locuitori, de a respecta măsurile impuse de autorități.

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ! 264 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Svetlana Gabură

VIDEO: Mesaje transmise de către medicii care luptă în prima linie împotriva COVID-19 persoanelor care nu cred în coronavirus

Redacția Regional

Un șofer de ambulanță din Chișinău, a decedat din cauza coronavirusului

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....