Monden Video

Andreea Vanesa Cebotari – Nou Talent Muzical din Republica Moldova

La început de primăvară, Republica Moldova mai cunoaște o voce nouă, cu un farmec aparte, angelic. Este vorba de o fetiță talentată și cu o doză mare de carismă – Andreea Vanesa Cebotari, originară din orașul Ungheni, ce debutează cu piesa „Tu Fii ca Mine”, o melodie pozitivă, plină de soare și speranță, versurile căreia pot schimba viziunea omului spre bine, de a nu uita să rămâi, uneori, „COPIL”.

Piesa este realizată de o echipă internațională și anume de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și „The Master Of The Sound”, compozitor din Spania.

La doar 6 anișori, Andreea Vanesa e o adevărată steluță în regiunea ei. A făcut parte din Studioului Muzical – Coregrafic “Mini-Song” și cercul de dansuri orientale „Belly Dance” încă de la vîrsta de 3 ani. Pe lângă muzică și dans, mai face și modelling în cadrul ”Jolie Models Agency”. În prezent, este membru al Studioului Muzical-Coregrafic „Do Re Micii”, iar recent, tânăra artistă a început pregătirile preșcolare în cadrul “Academiei Copiilor”, deoarece în curând va păși pragul școlii.

Se incarca....