#Coronavirus Extern

Alan Merrill, autorul celebrei piese „I Love Rock ‘n’ Roll”, a decedat din cauza coronavirusului

Cântăreţul, chitaristul şi compozitorul american Alan Merrill, în vârstă de 69 de ani, a murit în New York în urma infecţiei cu noul coronavirus, conform unui anunţ al familiei.

Merrill a fost cunoscut în special pentru compunerea melodiei emblematice „I Love Rock ‘n’ Roll”, pe care a lansat-o cu trupa Arrows, în 1975.

Melodia a cunoscut un succes uriaş după ce a fost preluată de Joan Jett & the Blackhearts, ajungând pe primul loc în topuri în 1982.

Decesul muzicianului a fost anunţat de fiica sa, Laura, pe Facebook. „Coronavirusul l-a luat pe tatăl meu în această dimineaţă”, a scris ea duminică. „Am avut două minute să-mi iau adio de la el înainte să fiu scoasă afară. Părea împăcat şi în timp ce ieşeam exista încă o licărire de speranţă că nu va fi o cifră în partea dreaptă a ecranului la ştirile CNN/Fox. Am parcurs pe jos cincizeci de străzi până acasă cu speranţă în suflet. Oraşul pe care îl ştiam era gol. Simţeam că sunt singura persoană aici şi poate că, într-un fel, aşa şi eram. Când am ajuns la uşa apartamentului am primit vestea că s-a dus”, a scris fiica lui Merrill.

sursa: diez.md

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ! 264 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Svetlana Gabură

VIDEO: Mesaje transmise de către medicii care luptă în prima linie împotriva COVID-19 persoanelor care nu cred în coronavirus

Redacția Regional

Accident grav în Italia: Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au decedat

Redacția Regional
Se încarcă....